Què fem

Actualment oferim tot tipus de pans, elaborats amb diferents tipus de farines, pans de sègol, pans de cereals , espelta , farines ecològiques i de proximitat. Pans per a molts tipus de serveis, desde restauració , colectivitats , residències , colegis , bars i servei a d’altres professionals del nostre sector, tenim logística pròpia i disposem d’un servei d’atenció al client on es resoldran tots els seus dubtes.

Pans de tota mena (veure especialtat en pans)

La nostra pastissería és clàssica , però innovadora , pastissos com el Massini de tota la vida , Sacher , Tiramisú , pastís Opera , moussos de tota mena , merengues , braços de gitano , etc… la pastisseria es un mon tant ampli i variat que desde fa temps anem incorporant els que podem dir que comencen a ser nous classics , com el pastís Red Velbet que és una de les últimes incorporacions al nostre catàleg.

Pastissería variada (veure pastissería)

La brioixería és una de les nostres passions , l’esmorçar i el berenar és un àpat que no es pot perdonar i aquí tenim un ventall d’opcions molt variat . cremes , xocolata, cabell d’angel, berlines , etc,,, per triar i remenar.

El nostre càtering es sencill, però molt elaborat !!! Celebracions de tota mena o un esmorzar , berenar o dinar de negocis , tots aquests moments els servím d’acord a les premisses i necessitats del client .

Càtering Aribau (Veure catering)

Per nosaltres és importantíssim

garantir els nostres productes , processos i el·laboracions .

per això posem a la vostre disposició les fitxes tècniques amb les que treballem.